Читај ми!

Piksi posle trijumfa nad Luksemburgom: Strpljenjem do zaslužene pobede

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zadovoljan je pobedom koju je njegova ekipa ostvarila u Luksemburgu, u okviru kvalifikacija za Mundijal u Kataru. "Orlove" do kraja takmičenja očekuje duel sa Azerbejdžanom, a onda i verovatno odlučujući meč sa Portugalijom.

"Orlovi" su u Luksemburgu slavili minimalnim rezultatom i preuzeli prvo mesto na tabeli Grupe A u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

"Bila je ovo teška utakmica, pobedili smo jer smo bili strpljivi i verovali smo do kraja. Na kraju zaslužena pobeda i tri boda, što je bio i osnovni cilj, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle pobede u Luksemburgu.

"Zahtevna uztakmica, ali opet najvažnije je da smo stvorili puno šansi. Zadovoljan sam pobedom i odnosom igrača. Kod 0:0 na poluvremenu dogovor je bio da budemo strpljivii i da verujemo da ćemo doći do šanse koja će prelomiti utakmicu i to se desilo. Pobeda od 1:0 je dobar rezultat", rekao je Stojković.

Srbija se sada okreće utakmici protiv Azerbejdžana, a potom, svi veruju, sledi odlučujući duel sa Portugalcima u novembru.

"Očekujem pobede. Prvo Azerbejdžan, da osvojimo tri boda i onda da se dobro pripremimo za odlučujuću utakmicu u Portugalu", poručio je Stojković.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво