Читај ми!

Partizan dočekuje Floru u drugom kolu Lige konferencije (18.45 RTS1)

Fudbaleri Partizana na stadionu u Humskoj ulici čekaju Floru iz Talina u drugom kolu grupne faze Lige konferencije. Utakmica počinje u 18.45, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Crno-beli su u prvom kolu novog evropskog takmičenja pobedili Anortozis na Kipru rezultatom 2:0, a trener Aleksandar Stanojević smatra da bi već drugi trijumf u grupi Partizan značajno približio plasmanu u drugu fazu takmičenja.

Stanojević je na konferenciji za medije istakao da u Beograd dolazi iskusna ekipa, ali da se na stadionu u Humskoj uvek pita Partizan.

Meč protiv Flore crno-beli dočekuju spremni, zdravi i u dobroj formi, nakon ubedljive pobede nad subotičkim Spartakom, koja ih je ostavila na čelu tabele Superlige Srbije, sa pet bodova prednosti i utakmicom više u odnosu na večitog rivala.

Ekipa iz Talina je u prvom kolu Lige konferencije poražena na domaćem terenu od Genta rezultatom 1:0, dok u domaćem šampionatu trenutno zauzima drugo mesto, sa čak 11 bodova, ali  i dve utakmice manje od prvoplasirane Levadije.

Kao glavni arbitar na susretu Partizana i Flore delegiran je Austrijanac Julijan Vajnberger, kome će ovo biti prva utakmica u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Utakmica Partizana i Flore u Beogradu počinje u 18.45 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво