Читај ми!

Dragović: Gol za sve koji su uz Zvezdu

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je srećan posle postignutog prvog gola u crveno-belom dresu. Zvezda je sinoć u 11. kolu Superlige pobedila Novi Pazar sa 4:0, a reprezentativac Austrije bio je strelac u trećem minutu.

Defanzivac crveno-belih je pogotkom na samom početku značajno doprineo da kombinovani tim Crvene zvezde dobro počne utakmicu a potom dođe i do značajne pobede na gostujućem terenu, a posle meča je bio posebno dobro raspoložen.

"Nije čest slučaj da postižem golove, ali videlo se i na treningu pred utakmicu da sam golgeterski raspoložen. Bog me je pogledao na meču i upisao sam u strelce. Voleo bih da se i češće to dešava, ali nije važno ko pogađa, sve dok Zvezda pobeđuje. Trijumfi su jedino što je bitno kada nosite dres Crvene zvezde", rekao je Dragović za sajt kluba.

On je svoj prvenac u crveno-belom dresu posvetio svim zvedašima.

"Gol posvećujem svima koji su uz Zvezdu. Kad sam pogodio, krenuo sam mahinalno ka navijači, zaboravivši da su prazne tribine. Nadam se da ću sledeći put kad postignem gol, moći da otrčim ispod severa", zaključio je Dragović.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво