Čitaj mi!

Menig: Drago mi je da sam postigao gol

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da mu je drago što je postigao prvi gol u Superligi. Crno-beli su sinoć u 11. kolu Superlige ubedljivo pobedili Spartak sa 5:0,a pored golova Rikarda Gomeša, Filipa Holendera i Nikole Terzić, svoj prvenac u prvenstvu je postigao i Menig.

Uz dve asistencije, Menig se u 61. minutu upisao i u listu strelaca, a posle meča je istakao dobro raspoloženje i zadovoljstvo zbog pobede.

"Polako se privikavam. Momci su fenomenalni, osećam se kao da sam došao pre pola godine, a ne pre nepunih mesec dana. Drago mi je da sam postigao gol, jer smo time rezultatski stavili tačku na utakmicu, a opet, igra se pred domaćom publikom i to ima poseban značaj", rekao je Menig za klupski sajt.

On je tokom proslave gola pokazivao na grb Partizana, a kako kaže tim gestom je želeo da pokaže publici da oseća njihovu ljubav i da im uzvraća na ovaj način.

"Mnogo poruka dobijam svakodnevno i gde god da odem ljudi me prepoznaju i traže da se slikaju sa mnom. Želim da im se odužim golovima", poručio je Menig.

Partizan već u četvrtak dočekuje Floru u Ligi konferencije.