Читај ми!

Meč Crvene zvezde i Voždovca zvanično odložen

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca zvanično je odložena zbog bolesti većeg broja igrača domaćeg kluba, saopšteno je iz Zajednice klubova Superlige.

Crvena zvezda je zatražila da utakmica sa Voždovcem, koja je trebalo da bude odigrana na Stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 20 časova, bude odložena zbog nekoliko igrača crveno-belih koji su zaraženi stomačnim virusom.

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži", saopštili su iz Ljutice Bogdana.

Ističu da je klub prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtev za odlaganje.

"Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi", kažu iz Zvezde.

Na zvaničnom Tviter nalogu kluba, iz Voždovca su, uz obaveštenje da je utakmica odložena, poželeli fudbalerima Crvene zvezde brz oporavak i povratak na teren.

Utakmice fudbalera Radničkog iz Niša sa Metalcem i Radnika sa TSC-om već su odložene zbog bolesti većeg broja igrača.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević burno je na konferenciji za medije pred utakmicu u Lučanima prokomentarisao odlaganje mečeva, istakavši da je to "skandal" koji timove dovodi u neravnopravan položaj i narušava regularnost prvenstva.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи