Читај ми!

Zvezda domaćin Bragi u Ligi Evrope (18.45 RTS1)

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su ekipi Brage u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18.45 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Portugalskog predstavnika Bragu crveno-beli smatraju jakim protivnikom ali su uvereni da će iskoristiti prednost domaćeg terena i uspešno početi nastup na međunarodnoj sceni.

Mnogi Bragu, koja je već igrala finale Lige Evrope, smatraju za favorita u grupi F u kojoj su još Ludogorec i Midtjiland, ali Zvezda očekuje da na ovoj utakmici osvoji prve bodove.

U nacionalnim šampionatima Crvena zvezda nema poraz u dosadašnjem toku prvenstva, ima šest pobeda i jedan remi uz gol razliku 13:3, a Braga je u prvih pet kola portugalskog šampionata zabeležila učinak od dve pobede, dva remija i jednog poraza.

Duel Crvene zvezde i Brage na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18.45 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво