Читај ми!

Trener Kluža posle debakla u Beogradu o stidu i pištolju

Trener rumunskog Kluža Marijuš Šumudika bio je, razumljivo, izuzetno ljut i nezadovoljan nakon poraza od Crvene zvezde u Beogradu od 4:0.

Srpski šampion je odigrao sjajnu utakmicu i ubedljivo savladao prvaka Rumunije u prvom meču plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Četiri primljena i nijedan dati gol u srpskoj prestonici veoma su naljutila trenera gostujućeg tima, koji je svoje zadovoljstvo izneo pred novinarima.

"Ovo je sramotan rezultat i to moram da priznam. Sve je posledica naših neverovatnih individualnih grešaka. Susreli smo se sa ekipom koja je bila odmornija od nas i u igri jedan na jedan izgubili smo večeras sve duele", rekao je Šumudika i nastavio:

"Upozoravao sam na igrača od 193 centimetara (Pavkov, prim.aut.), preko kojeg je išao svaki napad. Mi smo već u petom minutu primili gol, a kod drugog gola niko nije sprečio šut. I treći smo primili lako, a kod četvrtog Zvezdin igrač nije ni skočio. Ja priznajem svoju grešku, ali sada bi ovde pored mene trebalo da sedi još šest ili sedam igrača. I trebalo bi da ih bude stid. Šta sam ja mogao još da uradim? Da uzmem pištolj i upucam nekog od njih? Znate, na ’plejstejšnu’ mogu da promenim stvari, ovde ne mogu", rekao je vidno uznemireni trener rumunske ekipe.

Revanš meč Kluža i Crvene zvezde igra se u Rumuniji narednog četvrtka.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво