Čitaj mi!

Stanković: Hajde da sačekamo, fokus na Šerif

Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika, tako da smo fokusirani isključivo na Šerif, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Crvena zvezda saznala je potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu šampiona, a ukoliko eliminišu Šerif, crveno-beli će se sastati sa pobednikom dvomeča izmeđuu zagrebačkog Dinama i varšavske Legije.

"Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi ‘klasiko' iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo", rekao je Stanković za klupski sajt.

Šef stručnog štaba crveno-belih je istakao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

"Svi u plej-ofu su kvalitetni. Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega", zaključio je Stanković.