Читај ми!

Roma na Old Trafordu, Viljareal dočekuje Arsenal

U prvim mečevima polufinala Lige Evrope, u Engleskoj, Mančester Junajted dočekuje Romu, dok u Španiji igrjau Viljareal i Arsenal. Direktan prenos duela sa Old Traford pratite na Radio-televiziji Srbije (21.00).

Ole Gunar Solskjer je izazvao pravu lavinu reakcija u Rimu kada je, nedugo posle prolaska u polufinale Lige Evrope, rekao da ne poznaje ekipu Rome i da je nije gledao.

Norvežanin, čiji komentari su shvaćeni kao uvreda i odraz nepoštovanja, brzo je razjasnio stvar, pozivajući se da poznaje istoriju i veličinu Rome, što je potvrdio činjenicom da čuva dresove Totija i De Rosija.

"Tada ih nisam toliko dobro poznavao. Jendostavno, imali smo toliko utakmica, ne možemo se spremati previše unapred. Ali sada ih poznajemo jako dobro. Analizirali smo ih do detalja. To je veliki klub, a to je i jedan sjajan tim", rekao je trener Mančester Junajteda.

Paulo Fonseka, trener Rome, jedan je od trenera koji shvata značaj proaktivnog igranja fudbala. Protiv Ajaksa, u prethodnoj rundi, nije uvek tako mogao da igra (kvalitet protivnika je naprosto bio preveliki za potpuno dominaciju posedom), a sada ističe da je podjednako važno da "đalorosi" budu protagonisti protiv engleskog tima.

"Ne možemo i ne smemo da se samo branimo. Moramo da budemo hrabri da igramo protiv njih na pravi način", rekao je Portugalac.

U drugom meču, Viljareal dočekuje Arsenal, u duelu Unaija Emerija i Mikela Artete, koji je upravo u severnom Londonu zamenio španskog trenera.

"Arteta je sjajno legao Arsenalu. Vidi se jasan identitet ekipe, način na koji igraju. Imaju sjajne igrače", rekao je Emeri uoči meča.

Dueli su na programu u standardnom terminu, a revanši se igraju 6. maja. 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво