Čitaj mi!

Stanojević: Sa najjačim timom protiv Bačke

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će ekipa u najjačem sastavu igrati protiv Bačke u 28. kolu Superlige.

Crno-beli u subotu od 15 sati gostuju ekipi Bačke, gde će pokušati da nastave trijumfalni niz od 17 uzastopnih pobeda, od čega 15 u Superligi.

"Dolazi nam jedno gostovanje kod Bačke, gde želimo da nastavimo u ovom ritmu. Ovo je utakmica pred pauzu, želim da imamo fokus, jer je prirodno da su igrači mislima već na pauzi. Danas se koncentrišemo, na treningu maksimalna ozbiljnost. Spremni smo i sa najjačim timom idemo u Bačku", rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Ekipa Bačka je "otpisana" jer drži poslednje mesto na tabeli Superlige.

"Kada ekipe igraju protiv Partizana, igraju maksimalno motivisano, bez obzira u kakvoj se situaciji nalaze. Naravno da je teže kad igrate protiv ekipe koja se bori za opstanak. Ne znamo kakvo će biti vreme, teren... Videćemo kako će protivnik biti motivisan, kako ćemo mi izgledati. Uzlazimo maksimalno fokusirani prema svakom detalju, sa respektom. U tom pravcu razmišljamo", zaključio je Stanojević.