Читај ми!

Loris posle šamara na "Maksimiru": Ovo je sramota

Kapiten Totenhema Igo Loris bio je pun reči kritike za svoje saigrače, posle poraza od Dinama i eliminacije iz Lige Evrope. Francuski golman "potkačio" je i upravu i istakao da je ekipi nedostajalo zajedništvo.

Dinamo je savladao ekipu Totenhema 3:0, zahvaljujući het-triku Oršića, pa su Zagrpčani tako nadoknadili minus od dva gola iz Londona.

"Svi smo više nego razočarani. Ovo je sramota. Nadam se da svi u svlačionici dele osećaj odgovornosti za situaciju u kojoj smo, jer je ovo sramota. Osećaj poraza je bolan i svi moramo biti odgovorni", rekao je Loris.

Francuski golman iskoristio je priliku da kritikuje zalaganje saigrača, ali smatra da je deo krivice i na potezima uprave kluba.

"Ovo su nagomilani problemi. Očigledno smo klub velikih ambicija, ali ekipa je u ovom trenutku refleksija svega što se dešava u klubu", rekao je kapiten Totenhema.

Loris je stao i na stranu menadžera Žozea Morinja, koji je bio više nego tužan zbog poraza na "Maksimiru".

"Šta god da je odluka trenera, morate da pratite način na koji se ekipa ponaša. Ako slediš tim samo kad si u prvih 11 onda je to veliki problem za ekipu. Onda plaćaš cenu. U jednom trenutku te čeka naplata, sve što se desilo u Zagrebu je posledica toga. U prošlosti smo imali sjajne trenutke zato što smo se oslanjali na zajedništvo u ekipi. Sada nisam siguran da ono postoji", rekao je vidno razočarani Loris i dodao:

"Poruka trenera bila je jasna, da napadnemo i damo gol što pre, kako bismo sebi olakšali posao. Desilo se suprotno. Dinamo je taj koji je sve vreme verovao. Poveli su domaćini lepim golom, otvorili utakmicu, a mi nijednog trenutka nismo osetili da držimo situaciju pod kontorlom, da smo dominantni. Bili smo daleko od toga".

Totenhem je pre samo dve godine, sa Poketinom na klupi, igrao finale Lige šampiona, u kojem je poražen od Liverpula, a sada je četvrtfinale Lige Evrope prevelik zalogaj za tim Žozea Morinja.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво