Читај ми!

Мурињо: Осећам се више него тужно

Тренер Тотенхема Жозе Мурињо тешко је поднео шокантну елиминацију од Динама на Максимиру и после меча је био видно разочаран игром свог тима. Био је импресиониран пристипом супарника и после меча је посетио свлачионицу Загрепчана да им честита заслуженој победи.

После победе у Лондону са 2:0 Тотенхем је у другом полувремену реванша са Динамом изгубио ту предност, да би у продужетку били елиминисани из Лиге Европе што је изузетно тешко пало Жозе Мурињу.

„Ако занемаримо последњих неколико минута у другом продужетку, где смо покушали да постигнемо гол и прођемо даље, током регуларних 90 минута и у првом продужетку постојао је само један тим. Борили су се до последње капи зноја, на крају су и плакали од среће. А моји играчи? Нису изгледали као да се игра важан меч. Ако за било кога од њих то није било важно, за мене јесте. Због поштовања које имам према својој каријери и свом послу, сваки меч је важан. За сваког навијача Тотенхема сваки меч је важан. После свега, није довољно рећи да се осећам тужно. Оно што осећам је много више од туге. Управо сам изашао из свлачионице Динама где сам отишао да похвалим њихове момке. Они су имали све, ми нисмо имали став. Понављам, осећам се више него тужно", рекао је разочарани Жозе Мурињо.

„Посебни", како га често називају у медијима, је тек трећи пут у каријери изгубио европски меч са три гола разлике али је смогао снаге да после меча посети свлачионицу супарника и ода им признање на одлично одиграном мечу.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара