Читај ми!

Milivojević se razočaran oprostio od reprezentacije

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević je izjavio da se oprašta od državnog tima i više neće igrati za „Orlove“. Iskusni vezista je novoizabranom selektoru poželeo sreću i uspeh u daljem radu, ali i naglasio da je razočaran i ogorčen na čelnike Fudbalskog saveza Srbije.

Novi selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković izostavio je Luku Milivojevića sa spisaka igrača na koje računa na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru što ga je navelo na odluku da se saopštenjem preko medija oprosti od državnog tima.

„Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu i što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina", rekao je Milivojević za Novosti.

Vezista Kristal Palasa koji je 39 puta nosio dres reprezentacije Srbije i postigao jedan gol, posebno je ogorčen na čelnike FSS-a.

„Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti", poručio je Milivojević.

Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde Luka Milivojević je za reprezentaciju prvi put nastupio 2012. godine na prijateljskoj utakmici protiv Čilea, dok mu je poslednji nastup bio u oktobru protiv Mađarske u Ligi nacija. Bio je član tima koji je 2018. godine igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво