Читај ми!

Zvezda sletela u Milano, "delije" ispratile svoje fudbalere

Fudbaleri Crvene zvezde stleteli su u Milano, nakon što su letom sa beogradskog aerodroma ”Nikola Tesla” krenuli put Italije na revanš susret sa petostrukim prvakom starog kontinenta u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

Čarterom iz srpske prestonice ekipa je u dobrom raspoloženju i u najboljem mogućem sastavu stigla na ”čizmu”.

Rezultat iz prvog meča (2:2) daje crveno-belima nadu za plasman u naredni krug ovog takmičenja. 

Ipak, posao crveno-belima otežavaju suspenzije igrača odbrane Milunovića i Rodića, koji zbog parnih kartona neće igrati, ali je trener Dejan Stanković uprkos tome optimista.

Stanković je na put poveo 21 igrača koji će pokušati da ostvare veliki rezultat, a među putnicima se nalaze i roviti Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Filipo Falko, Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Dijego Falčineli, Milan Pavkov, Aleksa Vukanović i Nikola Krstović. 

Srpskog šampiona put Milana na aerdromu ispratila je i grupa "delija", kojih je bilo i duž autoputa.

"Pozdravio bih sve navijače Crvene zvezde, oni su kao i uvek naš 12. igrač i to su ponovo pokazali. Očekujem težak meč, drugačiji u odnosu na onaj na Marakani. Oni izlaze iz krize gde su imali par loših rezultata, to trebamo da iskoristimo i da probamo da prođemo dalje. Presudni mogu biti prekidi", rekao je Marko Gobeljić.

Pravdu na ovom meču deliće španac Hesus Hil Manzano, koji je srpskom šampionu sudio na utakmici Lige šampiona protiv Napolija pre dve sezone. 

Utakmica se igra u četvrtak na legendarnom "San Siru" sa početkom u 21 sat uz direktan prenos na našem prvom programu.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво