Читај ми!

Stanojević: Korak po korak i sve će biti kako treba

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević na početku priprema za prolećni deo sezone poželeo je igračima uspešan rad i poručio da će ekipa ka ostvarenju ciljeva ići korak po korak.

Stanojević je prozvao 36 fudbalera, crno-beli će do 14. januara trenirati na SC Teleoptik, a od 15. do 29. januara drugi deo pripremema odradiće u turskom Beleku.

"Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo 10-11 igrača iz omladinske škole. To je s jedne strane lepo, a s druge obavezujuće za vas, za sve nas, da znate šta znači nositi dres Partizana. Svi ovde treba da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče", rekao je Stanojević na SC Teleoptik.

Stanojević je istakao da je važno da mladi igrači shvate šta znači biti deo Partizana.

"Hoću da idemo u tom duhu, jer je to važnije od pravljenja rezultata i pobeđivanja, da shvatite koja je ova gromada od kluba i da to znate da nosite. Ne treba da mislimo da ćemo nešto lako dostići, sve moramo zajedno i nema nikakvih alibija. Mi smo Partizan", naveo je šef stručnog štaba crno-belih.

Stanojević je dodao da igrači moraju da budu spremni na jak ritam u narednom periodu.

"Želim vam uspešan rad, da prođemo bez povreda i da se sačuvate u celoj ovoj situaciji, a na terenu ću vam reći neke konkretnije stvari. Hvala klubu na podršci u ovim rezultatski teškim vremenima. Polako, korak po korak i biće to kako treba da bude", zaključio je Stanojević.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара