Читај ми!

Piksi o mestu selektora: Tu sam da pomognem srpskom fudbalu, odveo bih nas u Katar

Legendarni fudbaler Dragan Stojković Piksi izjavio je da je tu da pomogne srpskom fudbalu i da zna da bi kao selektor odveo Srbiju na Mundijal u Katar.

Ljubiša Tumbaković više nije selektor fudbalera Srbije, a pojedini mediji preneli su da je Dragan Stojković jedan od kandidata da preuzme kormilo nacionalnog tima.

"Ja sam tu da pomognem srpskom fudbalu u bilo kom obliku. Propustili smo šansu da odemo na Evro, nervirao sam se. Ne možeš da veruješ da možeš da izgubiš od ekipe koja nije kvalitetnija od tebe", rekao je Stojković u jutarnjem programu televizije K1.

Piksi je rekao i da o selektorskoj fuknciji nije pričao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, jer, koliko on zna, politika se ne meša u fudbal.

"Treba da imam dobre informacije da bih dao svoje mišljenje. Da li ću biti selektor ili neću, videćemo. Ne mogu da kažem ni da ni ne. Neko ko me želi mora da me želi kompletno. Morate svi da me želite, da se oseti podrška, želja, volja. Videćemo. Osećam podršku od ljudi koji su tu, ali treba još neke stvari da se poklope".

On je upitan i šta bi radio da je selektor Srbije.

"Znam da bih nas odveo u Katar. Znam, jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši", zaključio je Stojković.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се