Читај ми!

Milan Zvezdu pamti po lepom, Dejan Stanković poseban motiv za rosonere

Slavna Marakana, kako pišu italijanski mediji, dočekaće Milan 18. februara iako, kako podvlače, bez publike što svakako oduzima čar naročito jednom ovako važnom susretu.

Crvena Zvezda je sa dva Italijanima vrlo dobro poznata čoveka, Dejanom Stankovićem i Dijegom Falčinelijem, tim broj jedan u srpskom šampionatu.

Crveno-beli su osvojili pet od poslednjih sedam šampionata, tri uzastopno, a suočiće se sa timom Stefana Piolija koji je izjavio da će biti uzbudljivo vratiti se u Beograd, grad koji ima veliku važnost u istoriji Milana.

"Crveno-crni Ariga Sakija 1989. godine pobedili su u osmini finala Crvena zvezdu, na utakmici koja se igrala dva dana zbog velike magle na putu ka prvom Kupu Šampiona Berluskonijeve ere. Crvena zvezda je odlično oformljen tim, broj jedan u nacionalnom šampionatu, ali Milan može da igra protiv bilo koga tako da ovo nije za nas nemoguća misija", izjavio je Pioli za medije na Apeninima.

Nakon utakmice u Beogradu 18. februara (18.55), timovi se sastaju sedam dana kasnije u Milanu, na stadionu "Đuzepe Meaca", poznatiji kao "San Siro".

Za Milan izazovi Lige Evrope padaju baš u momentu derbija protiv Intera, a opet prisustvo Dejana Stankovića, jednog od omiljenih igrača neroazura, daje i utakmici sa Crvenom Zvezdom ukus derbija kao i prošlosti koja je još uvek prisutna.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво