Читај ми!

Đorđević: Nadam se da ćemo pružiti žestok otpor Partizanu

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević je rekao da kvalitetne ekipe kao što je Partizan nemaju mnogo milosti, ako im dozvolite situacije koje mogu da pretvore u šansu ili gol, ali je istakao da njegov tim ima izuzetne kvalitete i nada se da će pružiti žestok otpor. U derbiju 17. kola Superlige Srbije Čukarički je u subotu od 16.00 gost kod Partizana u Humskoj.

Dušan Đorđević je uoči gostovanja u Humskoj u istakao da očekuje veći otpor svog tima nego u finišu prošle sezone, kada je Partizan ubedljivo pobedio sa 4:1.

"Imamo iskustva upravo iz te utakmice, u ekipi imamo igrače koji su mnogo puta nastupali u duelima protiv Partizana ili Crvene zvezde. Cilj je da pokažemo da posedujemo ozbiljan kvalitet i organizaciju u igru, voleo bih da utakmica bude zanimljiva za gledanje i žestoka u svakom pogledu", rekao je Đorđević.

Oba tima su u dobroj formi, Partizan je u seriji od pet uzastopnih pobeda, a "brđani" ne znaju za poraz na sedam mečeva i Đorđević veruje da će njegov tim nastaviti uspešnu seriju.

"Ako ne računamo Kup, u kojem nismo izgubili, ali smo eliminisani, malerozno je spominjati pred Partizan našu seriju. Svakako smo se stabilizovali, na nekim utakmicama gde smo odigrali nerešeno zaista smo bili bliži pobedama od protivnika, ali ne smemo na tome da stanemo. Svaki dan pričam sa igračima da mora još bolje. Daleko od toga da mi pretimo Partizanu, ali kao ekipa rastemo i imamo još prostora da napredujemo. Siguran sam i ja u to, ali i igrači sa kojima radim", naglasio je Đorđević.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igra se od 16 sati u subotu.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво