Čitaj mi!

Žigić: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

Nekadašnji reprezentativac a sadašnji član stručnog štaba Nikola Žigić izjavio je da nema nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Istakao je da je kontinuitet važan faktor u svakom radu.

Nikola Žigić je poručio da je sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali i da se mora krenuti dalje.

"Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove", rekao je Žigić.

Poraz od Škotske je jedan od najtežih trenutaka u njegovoj sportskoj karijeri, naveo je bivši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova.

"To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže", istakao je Žigić.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">