Читај ми!

Gajić: Igramo lepo i idemo ka našem cilju

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je najbitnije što je njegova ekipa osvojila tri boda na gostovanju Vojvodini. Nisu samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo, istakao je Gajić.

Crveno-beli su sinoć na "Karađorđu" pobedili Vojvodinu 2:0 u 15. kolu Superlige, a Gajić je bio strelac prvog gola.

"Jedan veoma težak meč, ali smo znali šta nas očekuje. Vojvodina se opravdano nalazi u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu i znali smo da će biti teško. Iskreno bilo je i veoma hladno, malo smo se smrzli na početku meča, ali ono što je najbitnije su nova tri boda. Polako idemo ka našem cilju, postižemo golove, igramo dobro i lepo. Nisu samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo", rekao je Gajić posle meča.

Tim Dejana Stankovića u četvrtak očekuje utakmica 4. kola Lige Evrope i gostovanje ekipi Genta u Belgiji.

"Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju. U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat", zaključio je Gajić.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво