Čitaj mi!

Hadžibegić: Srbija ima najbolji tim na prostoru SFRJ, ali ...

Mislim da reprezentacija Srbije ima najbolji tim na prostoru bivše SFRJ, nije mi najjasnije šta se dogodilo protiv Škotske, ali negde se moglo i pretpostaviti da bi se mogao desiti neplaniran rezultat, izjavio je selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić.

Nekada standardni reprezentativac SFRJ, dugogodišnji fudbaler Sarajeva, u razgovoru za portal "Mondo.ba" istakao je da se i sam pita šta se moglo desiti Srbiji, koja ima takvu ekipu, pa da kiksne u ključnim momentima.

"Na to pitanje odgovor može dati selektor. Meni je najveće upozorenje bio meč sa Luksemburgom u kvalifikacijama, koji su Srbi pobedili vrlo, vrlo teško (3:2). Tada se upalilo crveno svetlo meni kao gledaocu i video sam da se nešto dešava."

"Ne znam da li je Srbija potcenila protivnika ili su mislili da je sve gotovo posle 2:0. Ili meč sa Škotskom za plasman na EURO. To su morali dobiti u Beogradu, a jedva izvukli nerešeno i na kraju ispali na penale."

"Stvarno mi je vrlo teško pronaći razloge za neuspeh jer su ponavljam, po mom mišljenju, su najkvalitetniji tim sa naših prostora", izjavio je Hadžibegić.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">