Читај ми!

Pižon: Zvezda bi bila još bolja da je kvalifikacije igrala na Marakani

Prezadovoljan sam igrama našeg tima, igramo veoma dobro i treba samo tako da nastavimo, kaže legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon.

Vladimir Petrović je istakao da je ponosan na svoj klub koji se sprema za utakmicu sa ekipom Genta u Ligi Evrope.

"Svaki zvezdaš je ponosan na svoj klub, upravo iz razloga jer su rezultati veoma dobri, ubedljivo smo prvi na tabeli Superlige, a u Evropi smo odlićno startovali. Očekuje nas meč sa Gentom, koji je i pored dva poraza dobra ekipa, ali verujem u naš kvalitet", istakao je Petrović.

Prema njegovim rečima, prava je šteta što u kvalifikacijama Zvezda nije igrala na Marakani.

"Siguran sam da bi bili još ubedljiviji rezultati i to se videlo na utakmici protiv Libereca. Snaga Marakane je ogromna, čak i kada nema navijača, vidi se koliko je bitan faktor, naročito u tim velikim utakmicama. Da smo odigrali revanš meč protiv Omonije na Marakani siguran sam da bi ishod bio drugačiji, jer smo bolji i to su svi videli".

Zato je ovo Zvezdin uspeh jer je polufinale Kupa, kao i protiv Tirane, Omonije, Ararata igrala na jedan meč kao gost, pride su još i Hofenhajm i derbi igrali na strani.

"Praktično šest bitnih mečeva u kojima je javnost procenjivala ovaj tim su igrali na strani, "na nož" i to uvek treba ima u vidu", zaključio je Petrović.

Utakmica trećeg kola Grupe L Lige Evrope između Zvezde i Genta igraće se u četvrtak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво