Čitaj mi!

Stanković: Zamislite 5:1 na punoj Marakani…

Ovo je put koji smo zacrtali od početka i od kog nećemo odustajati, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Libereca sa 5:1.

Trener crveno-belih je bio zadovoljan igrom tima i pohvalio je igrače istakavši da je šteta što nisu mogli da radost podele sa navijačima.

"Bitno je da verujemo, kao što jesmo večeras. Meč smo dobro spremili, do detalja, momci su bili perfektni, znali su šta i kako treba da rade i kada je tako, onda to bude fenomenalno veče. Žao mi je što nema navijača. Zamislite ovu utakmicu pred 55.000 Delija. Mnogo mi je krivo što nisu tu, voleo bih da se ‘sjure’ na Marakanu i budu uz nas", rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener nije vodio tim zbog isključenja u Hofenhajmu, a iskoristio je priliku da čestita asistentu Nebojši Miloševiću koji ga je zamenio na klupi.

"Večeras se uživa, biće momenata kada neće biti lako, ali oni će biti uz nas. Jedva čekam da se vrate na stadion, a još jednom čestitam svima u klubu. Preponosan sam na moje igrače, to su moji lavovi, pravi momci i veliki ljudi. Večeras slavimo, sutra već nastavljamo da radimo", poručio je Stanković.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">