Читај ми!

Nastavljen Fulamov košmar, Palas slavio na "Kotidžu"

Fudbaleri Fulama doživeli su novi poraz u Premijer ligi, pošto su u utakmici šestog kola na svom terenu izgubili od Kristal Palasa 2:1.

Zvuči neverovatno, ali Fulam je bio bolji rival na utakmici na "Krejven kotidžu". Ponovo je neefikasnost skupo koštala ekipu Skota Parkera, pa je Palas nakraju odneo trijumf od 2:1.

Imao je Fulam terensku inicijativu tokom većeg dela meča, ali gosti su strpljivo čekali svoje prilike i iskoristili ih na najbolji mogući način.

Palas je do prednosti došao već u osmom minutu, kada je Zaha asistirao Ridevaldu a ovaj zatresao mrežu Fulama.

Domaća ekipa imala je nekoliko prilika da stigne do izjednačenja, Lukman je čak pogodio i stativu, ali jednostavno nedovoljno je bilo upotrebljivih lopti za Aleksandra Mitrovića.

U jeku napada Fulama, Palas stiže i do drugog pogotka. Taunzend je uposlio Batšuaija, ovaj ibacio pred gol domaće ekipe, a Zaha nije imnao težak zadatak da postigne peti gol u šampionatu.

Fulam u 86. minutu ostaje sa igračem manje na terenu. Rezervista Kamara neoprezno je startovao, a psole asistencije VAR-a sudija mu pokazuje crveni karton.

Jedino pozitivno što je Fulamnapravio na ovoj utakmici delo je Kernija u zaustavnom vremenu, koji je prelepim udarcem savladao Guaitu ipostavio konačan rezultat.

Aleksandar Mitrović je odigrao 90 minuta za domaći tim, kao i Luka Milivojević koji je nosio kapitensku traku Palasa oko svoje ruke.

Fulam je ostao na začelju tabele Premijer lige sa samo jednim osvojenim bodom, Kristal Palas je peti sa 10 bodova.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво