Palma pozvao igrače Jagodine na sastanak, Sindikat ga pohvalio

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma zakazao je za utorak sastanak sa nekadašnjim fudbalerima Jagodine, koji traže isplatu dugovanja, saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost (SPFN).

Podsetimo, grupa bivših fudbalera Jagodine zatražila je od Skuštine grada isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će započeti protest ispred opštine.

"Jutros su igrači pozvani da sutra dođu na sastanak na kome će razgovarati o reševanju problema i isplati dugova. Pohvale na račun Dragana Markovića Palme. Da ne bude nesporazuma, SPFN se ograđuje od politike, bilo kakvih političkih aktivnosti bilo koje političke stranke, ali moramo da pohvalimo odgovorno ponašanje. Tako se ponašaju ozbiljni ljudi koji ne beže od odgovornosti", saopšteno je iz Sindikata.

Nekadašnji superligaš, trenutno petoligaš kao Jagodina Tabane, bio je finansiran u najvećoj meri iz gradskog budžeta, predstavnici grada bili su u upravljačkom telu kluba, a odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, fudbalerima i njihovim porodicama naneta je velika šteta.