У Јагодини као у Чачку: Бивши фудбалери прете протестом због дугова

Група бивших фудбалера Јагодине затражила је данас од Скуштине града исплату дуговања у року од 10 дана или ће започети протест испред општине.

Како се наводи у саопштењу, некадашњи суперлигаш био је финансиран у највећој мери из градског буџета, представници града били су у управљачком телу клуба, а одлуком о иступању из савезног ранга такмичења, фудбалеррима и њиховим породицама нанета је велика штета.

Тако се поновила ситуација из Чачка, где су бивши фудбалери Борца захтевали исплату дугова, а уколико се то не догоди, најавили су "протест какав до сада није виђен у фубалском свету".

"Град Јагодина сматрамо најодговорнијим за то што смо као бивши играчи ФК Јагодина изиграни и због стварања фантомског клуба ФК Јагодина Табане који је плански прављен са намером да нам се направи штета, иако смо наш посао радили поштено, са успехом и преживели смо са својим породицама тежак период у клубу и животу", наводе бивши фудбалери Јагодине.

ФК Јагодина се такмичи у петој лиги и формално и даље послује, а разлог неведеног су приходи које клуб остварује по више основа од бивших играча, Предрага Рајковића, Александра Пешића итд...

"Токови новца нам нису познати. Ако град Јагодина не буде испоштовао наш захтев, не позову нас на договор и не понуде решење у року од 10 дана, ми ћемо се окупити испред градске општине где ћемо започети јавни протест."

Фудбалери су истакли да не желе да се њихово огорчење на било који начин доведе у везу са политиком.

Подсетимо, пре три дана исти захтев поднели су бивши фудбалери Борца из Чачка и такође најавили протест испред Градске општине уколико не буде договора.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво