Nova goleada i rutinska pobeda Leverkuzena

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena ubedljivo su savladali ekipu Verdera sa 4:1 u Bremenu u okviru poslednje utakmice 26. kola Bundeslige.

Ubedljivi favorit pre meča, stanje na papiru opravdao je i na terenu.

Supertalentovani Kai Haverc pokazao je zašto se za njega interesuju gotovo svi najveći evropski klubovi, pošto je još jednom bio lider svoje ekipe i sa dva gola doprineo pobedi.

Inače polušpic, zna da odigra i na krilu, ali i u srcu sredine terena, a ovoga puta bio je najistureniji fudbaler gostiju.

Velika i dobro poznata boljka Verdera je branjenje prekida, što ih je i u ovom meču koštalo dva gola.

Upravo je Haverc postigao prva dva gola za Bajer, oba glavom. Između njegovih golova, izjednačenje domaćinu doneo je Gebre Selasije.

Ubedljivu prednost od 3:1 doneo je desni bek Vajser, takođe glavom, nakon druge asistencije Dijabija, da bi konačnih 4:1 postavio Demirbaj, nakon sjajne akcije i asistencije Belarabija.

Leverkuzen je pobedom upisao 50. bod, čime se nalazi na petoj poziciji na tabeli, sa bodom manje od četvrtoplasirnog Lajpciga.

Verder je ostao pretposlednji sa 18 bodova, devet manje od Majnca koji je prvi iznad zone ispadanja.

Ovako je protekao susret:

22.22 – Kraj meča, ubedljiv trijumf Bajera u Verderu od 4:1.

22.07 – GOL! Demirbaj trese mrežu za ubedljivih 4:1. Odlična akcija gostiju, Belarabi proigrava Demirbaja, koji vara ofsajd zamku i rutinski postiže gol u 77. minutu.

21.50 – GOL! Vajser postiže gol, 3:1 vodi Leverkuzen. Nova asistencija Dijabija, a ovoga puta glavom gol postiže Mičel Vajser u 61. minutu.

21.35 – Nastavljen je meč...

21.18 – Završeno je prvo poluvreme, Leverkuzen vodi protiv Verdera sa 2:1.

21.05 – GOL! Novi gol talentovanog Haverca, ponovo glavom. Jako loše Verder brani prekid, što govori novi gol primljen na taj način. Haverc beži čuvaru, koristi dobar centaršut Demirbaja i novim golom vraća prednost, 2:1 za Bajer.

21.02 – GOL! Ekspresan odgovor Verdera, Gebre Selasije donosi izjednačenje svojoj ekipi. Bitenkur je oštro izveo korner, a Gebre Selasije dobro reagovao i poravnao rezultat na 1:1.

21.00 – GOL! Haverc dovodi goste u vođstvo u 29. minutu. Odličan prodor Dijabija po desnoj strani, potom i centaršut. Na pravom mestu našao se Haverc, koji je glavom matirao golmana domaće ekipe.

20.50 – Uvodnih 20 minuta igre proteklo je bez ikakvih opasnosti po gol na obe strane. Leverkuzen ima inicijativu, ali nedostaje ključno dodavanje kako bi izbili u šansu.

20.31 –Počeo je meč u Bremenu...

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво