Natho: Niko ne želi da izgubi u derbiju

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da su oba tima u 162. večitom derbiju htela da izbegnu poraz i da je zbog toga meč završen bez golova.

"U prvom delu utakmice nismo odigrali dobro i nismo našli najbolju opciju da poboljšamo napad. U drugom delu smo bili bolji, ali moram reci da smo i u prvom delu imali nekoliko kontranapada, ali nismo očigledno bili dovoljno koncentrisani. Za ovakvu utakmicu nije potrebna dodatna motivacija da bismo rekli da je neko više ili manje motivisan, već mislim da su oba tima pre želela da ne izgube ovu utakmicu i zato je na kraju završena nerešeno", rekao je Natho.

Zvezda u odnosu na crno-bele ima 11 bodova više, vezni igrač Partizana smatra da ekipa mora da nastavi da se bori.

"Jedanaest bodova jeste velika razlika, ali mi moramo da nastavimo da se borimo, da zadržimo naš stil igre, da se vratimo onome po čemu smo bili prepoznatljivi jesenas. Sada je primarno da učvrstimo drugu poziciju, a onda da vidimo možemo li i kako napadati više", rekao je Natho, koji je upitan da li ih je Zvezda predvođena novim trenerom Dejanom Stankovicem nečim iznenadila na terenu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво