Zoran Tošić prešao u tim kineskog drugoligaša

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić prešao je u kinesku ekipu Taižu Juande člana kineske druge lige koja je to potvrdila na društvenim mrežama. Tošić u u novi klub stiže kao slobodan igrač, pošto je još ranije imao dogovor sa Partizanom da u slučaju dobre ponude može da ode bez obeštećenja.

Spekulisalo se da bi krilni napadač Partizana mogao da pojača kazahstanski Kairat, ali to se nije dogodilo pošto je Taižu Juande ponudio bolje uslove.

Tošić je potpisao ugovor na dve plus jednu sezonu, a detalji ugovora još nisu saopšteni.

Zoran Tošić se u Partizan vratio 2017. godine, nakon osam godina igranja van naše zemlje i prvi je igrač iz najjače postave trenera Sava Miloševića koji je napustio klub od prošlog leta. 

Igrao je u timovima Mančester junajteda, Kelna i moskovskog CSKA, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 76 utakmica i postigao 11 golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво