Nemanja Matić blizu prelaska u Midlsbro

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Matić i njegov saigrač iz slovačkih Košica Juraj Hovančik nalaze se blizu potpisivanja ugovora sa engleskim premijerligašem Midlsbroom.

Pomoćni trener engleskog tima Malkom Krozbi rekao je da je zadovoljan onim što su Matić i Hovaničik pokazali prethodnih nekoliko dana na probi u Midlsbrou.

"Obojica su trenirala s nama nekoliko prethodnih dana i deluju kao veoma dobri igrači. Za sada sam zadovoljan njihovim učinkom, ozbiljno smo zainteresovani, ali nam je potrebno još malo vremena", izjavio je Krozbi.

Trener Midlsbroa Garet Sautgejt izjavio je da ne klub ne može da potroši previše novca u prelaznom roku i da će zbog toga pokušati da dovede igrače na pozajmicu ili one kojima je istekao ugovor.

Nemanja Matić došao je u Košice 2007. iz lazarevačke Kolubare, a za mladu reprezentaciju Srbije do sada je odigrao tri utakmice i postigao dva gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво