Jokanović: Partizan i Vojvodina vraćaju nadu u naš fudbal

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Slaviša Jokanović izjavio je nakon meča sa Vojvodinom u Novom Sadu da je publika videla dobro nadmetanje i da ova dva kluba vraćaju nadu u naš fudbal.

Jokanović je čestitao igračima oba tima na dobroj partiji, bez obzira na to što utakmica nije obilovala izglednim prilikama za pogodak i ocenio da je ekipa Partizana bila bliža golu, ali nije uspela da iskoristi svoje šanse.

"Ovo su dve najkvalitetnije ekipe na ovim prostorima i publika nije zažalila što je došla da vidi igrače oba tima koji su se isticali na terenu", rekao je Jokanović nakon meča koji je završen bez golova.

Trener Partizana je priznao da je pogrešio kada je ušao na teren, zbog čega je zaradio isključenje, rekavši da je to uradio zbog dva sumnjiva ofsajda koje su sudije svirale njegovim napadačima.

Trener Vojvodine Dragan Radojičić je čestitao ekipi Paetizana na osvojenoj jesenjoj tituli, uz ocenu da su Beograđani za korak bili kvalitetniji od Vojvodine, a mnogo više od ostalih timova. "Nerešen ishod je najpravedniji. I meni je žao što nismo iskoristili svoje prilike za gol, ali nam je problem predstavljao završni 'pas' i ubacivanje igrača iz drugog plana", rekao je Radojičić. On je ocenio "da se bez razloga pričalo da Partizan dolazi u Novi Sad u lošoj formi, jer je beogradski tim pokazao da igra odličan fudbal, nasličniji onome koji se igra u Evropi".

"Drago mi je da smo na kraju polusezone konačno između Partizana i Crvene zvezde. Ubeđen sam da će Vojvodina u nastavku do poslednjeg atoma snage juriti na svakoj utakmici, jer se na manjim utakmica, a ne na derbijima, rešava prvenstvo", rekao je Radojičić.

Iako je uoči utakmice izbila tuča između navijača dva tima u centru grada, na stadionu i oko njega nisu zabeleženi veći incidenti. U nekoliko navrata poletele su upaljene baklje prema terenu, ali ni to nije uticalo na tok utakmice.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво