Voša nije uspela, novi poraz Mladosti

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u revanšu izgubili od Ružemberoka u Slovačkoj sa 2:0. Istim rezultatom lučanska Mladost je izgubila od Intera u Bakuu, i takođe okončala evropsku epizodu.

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su u gostima izgubili od slovačkog Ružomberoka sa 0:2. U prvom meču, odigranom pre nedelju dana u Novom Sadu, Vojvodina je slavila sa 2:1, ali joj ta pobeda nije bila dovoljna za prolaz dalje.

Ružomberok je poveo u 67. minutu autgolom Nikole Kovačevića, a trijumf domaće ekipe potvrdio je Jan Maslo pogotkom u 87. minutu.

Slovačka ekipa će u narednom kolu igrati protiv norveškog Brana.Fudbaleri Mladosti iz Lučana takođe su završili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evropa, pošto su u Bakuu izgubili od Intera sa 0:2 u revanš meču prvog kola.

Inter se tako u drugo kolo kvalifikacija plasirao ukupnim rezultatom 5:0. Jedini gol na današnjem meču postigao je Denis Silva u 23. minutu.

Nizami Hadžijev je izveo korner, a Silva je ostao potpuno sam u sredini šesnaesterca, zahvatio je loptu i poslao je u mrežu Mladosti. Lučancima je posao bio dodatno otežan u drugom poluvremenu, pošto je Aleksandar Pejović i poslednjim momentima prvog dela igre zaradio drugi žuti karton.

Konačan rezultat postavio je Hadžijev u 74. minutu na asistenciju Fardžada Azida Pardisa.

Ekipa iz Bakua u drugom kolu očekuje duel protiv Fole iz Luksemburga.

Ovako su protekli mečevi kvalifikacija: 

20.52 - Kraj utakmica, Vojvodina je izgubila od Ružemberoka sa 2:0, a istim rezultatom poražena je i Mladost u Bakuu. Oba naša tima su eliminisana... 

20.42 -  Vojvodi je primila novi gol i gubi sa 0:2.

20.34  - Inter vodi sa 2:0 protiv Mladosti i blizu je prolaska u drugu rundu.

20.22 - Ruženberok vodi protiv Vojvodine sa 1:0. 

19.48 - Poluvreme je na oba meča srpskih predstavnika: Voša ima 0:0 u Slovačkoj, a Mladost gubi u Azerbejdžanu sa 1:0. 

19.23 - Gol za Inter u Bakuu, strelac je u 23. minutu bio Denis. 

19.00 - Počeli su mečevi u Ružemberoku i Bakuu... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара