Remi omladinaca za kraj kvalifikacija

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno bez golova sa Kiprom u poslednjem, trećem kolu Grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine u Gruziji.

U meču bez velikog značaja, jer je pred ovo kolo selekcija Nemačke već obezbedila plasman na kontinentalno takmičenje, izabranici selektora Milana Obradovića imali su nekoliko prilika koje su mogle da odluče pobednika, ali na kraju se sve završilo bez golova.

Nemačka je u drugom meču Grupe 2 sa 4:0 pobedila Slovačku i tako potvrdila prvo mesto i plasman na EP.

Srbija je kvalifikacije završila na drugom mestu sa četiri boda, pet manje od prvoplasirane Nemačke, Slovačka je treća sa tri, a Kipar poslednji, četvrti, sa jednim.

Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina održaće se od 2. do 15. jula u Gruziji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво