Karadžić: nova etapa razvoja srpskog fudbala

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da više nijedno rukovodstvo nacionalnog saveza ne sme sebi da dozvoli da na kormilo državnog tima postavi stručnjaka sa malo iskustva i bez harizme.

Na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu "Hajat", na kojoj se okupio veliki broj poslenika srpskog fudbala, Karadžić je aludirao na dosadašnjeg selektora Miroslava Đukića, koji je zbog sukoba sa njim morao da napusti klupu "belih orlova".

Karadžić je na predstavljanju novog selektora Radomira Antića istakao da je srpski fudbal dobio iskusnog i harizmatičnog stručnjaka koji može da unese mnogo novina u naš fudbal, pre svega da promeni odnos igrača prema državnom dresu.

"Angažovali smo čoveka koji će sigurno stvoriti i negovati kult i autoritet državnog tima. Antić je stručnjak kojeg poznaje cela Evropa, pa se nadam da ćemo sa njim u dužem vremenskom preriodu moći da ostvarujemo rezultate na nivou koji naš fudbal zaslužuje", rekao je Karadžić.

U prvom obraćanju javnosti novi selektor državnog tima Srbije je naglasio kako prvenstveno želi da svi građani naše zemlje budu ponosni na reprezentaciju koju predvodi.

"Ne živimo od prošlosti i zato u mom poslu nema improvizacije. Dobro ću razmisliti o svakom potezu i sve što budem napravio biće u korist državnog tima", rekao je Antić.

On je obećao da će svojim iskustvom i stručnošću sve učiniti da naša reprezentacija u narednim kvalifikacijama stvori prepoznatljivu igru i izbori učešće na prvenstvu sveta 2010. godine u Južnoj Africi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво