Читај ми!

Pobeda za ohrabrenje

Srbija–Čile 3:1. Reprezentacija Srbije odlično je odigrala prijateljski meč protiv Čilea u Sent Galenu i zabeležila ubedljivu pobedu od 3:1. Strelci za "orlove" Marković, Đorđević i Đurđić, dok je jedini pogodak za Čile postigao Ernandez.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Sant Galenu Čile sa 3:1 u prijateljskoj utakmici. Golove za Srbiju postigli su Lazar Marković u 22. minutu, Filip Đorđević u 48. i Filip Đurđić u 60, dok je jedini strelac za Čile bio je Anhelo Enrikes u 88. minutu. Ceo tok utakmice možete pogledati ovde.

Vođstvo Srbiji doneo je Marković u 22. minutu, posle odličnog prodora Miralema Sulejmanija po desnom boku nakon centaršuta, pronašao je mladog fudbalera Partizana, koji je glavom zatresao mrežu Migela Pinta.

Fudbaler Nanta Filip Đorđević je nakon odličnog proigravanja imenjaka Đuričića, pogodio za 2:0 na početku drugog poluvremena.

Isti igrači bili su akteri u 65. minutu, samo je ovaj put na asistenciju Đorđevića, fudbaler Herevena zatresao mrežu za 3:0.

Čile je do jedinog gola došao u poslednjim minutima meča, nakon slobodnog udarca, koji je izveo Matijas Fernandes, u skoku se najbolje snašao Enrikes i glavom zakucao loptu u mrežu.

Čile je od 78. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Arturo Vidal dobio direktan crveni karton.

Ovo je bila poslednja utakmica Srbije u 2012. godini, a još jednu proveru, pred utakmicu sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo imaće 6. oktobra.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво