Zabija debituje na Malti

I poslednji seritfikat je stigao, sve formalnosti su otklonjene, novo pojačanje Partizana, Libijac Mohamed Zabija moći će da debituje za „crno-bele" već u utorak gde srpski šampion na Malti igra protiv La Valete.

Libijski fudbaler Mohamed Zabija debitovaće za Partizan sutra na Malti protiv La Valete, pošto je stigao sertifikat iz njegovog prethodnog kluba kuvajtskog Al Arabija.

Sve formalnosti rešene su prepodne i talentovani napadač našao se na spisku od 20 igrača na koje trener crno-belih Vladimir Vermezovih računa za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Fudbalski klub Partizan izrazio je zahvalnost selektoru Kuvajta Goranu Tufegdžiću, koji je pomogao da se ubrza procedura za dobijanje sertifikata.

Utakmica između La Valete i Partizana igra se u utorak od 20.45 sati.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара