Tomislav Karadžić za RTS: Derbi sa publikom!

Visoki predstavnici Međunarodne fudbalske federacije i Evropske fudbalske unije osudili su protest fudbalera i izrazili čuđenje zbog podrške Crvene zvezde huliganskim grupama. Saopštenjem su se oglasili i Ministarstvo omladine i sporta i Fudbalski savez Srbije.Tim povodom je Tomislav Karadžić predsednik FSS dao ekskluzivnu izjavu RTS-u.

"Predmet je u toku. To je u nadležnosti Zajednice superligaša. Ali ono što je bitno jeste da se problemi na stadionu Crvena zvezda nastavljaju. Nama ne ide nikako u prilog da taj stadion bude suspendovan,da se igra fudbal bez publike.Ove godine imamo poseban razlog da se derbi igra pred punim stadionom, jer će se  kompletno rukovodstvo, osim Platinija,naći na toj utakmici. Zamislite da dođu ljudi iz Uefe i gledaju Crvena zvezda -Partizan bez publike! U svakom slučaju, problem je veliki i mi moramo da reagujemo.Što se tiče nas iz  Fudbalskog saveza Srbije,sugerisaćemo organima da se suspenduje stadion na tri,četiri,pet utakmica, ili da se utakmice uslovno igraju bez publike. Ako bi Crvena zvezda ponovila ,odnosno napravila slične propuste,takva odluka bi automatski stupila na snagu. Oni ovo, naravno, ne moraju da prihvate. Možda i ne bude ovako ,možda će disciplinski sudija odmah izreći mere.

Oglasilo se Ministarstvo za sport,  kao i ostala ministarstva. Nasilje na stadionima nije dozvoljeno.Takve mere su u Evropi odavno na snazi,pa ćemo se i mi boriti da dođemo do tog nivoa bezbednosti .Svi ćemo raditi na sprečavanju nasilja kako bismo fudbal doveli u red!" izjavio je Tomislav Karadžić,predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

broj komentara 6 pošalji komentar
(sreda, 24. sep 2008, 09:54) - anonymous [neregistrovani]

10 g.

Tako i treba jer jednom mora da se stane na put nasilju i kriminalu

(sreda, 24. sep 2008, 06:59) - anonymous [neregistrovani]

10 g.

10 godina.Baš malo.

(sreda, 24. sep 2008, 05:59) - anonymous [neregistrovani]

Tole

Crni se dani pisuZvezdi dok je grobar Tole glavni u FSS-u!!!

(sreda, 24. sep 2008, 05:51) - Dragan [neregistrovani]

Cudno

Deset gpodina je dobio jer je mozda u pitanju policajac? Engleska policija je pre cetiri godine sedam puta pucala u mladog Brazilca i ubila ga na podu, sedam metaka iz pistolja sa dva tri metara... mladi Brazilac nista nije bio kriv niti je reagovao nasilno... Ipak, policajac nije dobio kaznu.
Cudno ipak da mi onda mladog decka zatvorimo deset godina zbog tuce.

(utorak, 23. sep 2008, 20:13) - anonymous [neregistrovani]

NE BEZ PUBLIKE

Nemojte nam samo derbi uzeti!Pa za to zivimo!!!

(utorak, 23. sep 2008, 20:12) - anonymous [neregistrovani]

10 g

10 godina bas preterano

div id="adoceanrsvdcfhklggd">