Ekipa iz Dordrehta pobednik grupe Dijaspore

Ekipa "Ravna gora" iz Dordrehta pobednik grupe Dijaspora na 14. Memorijalnom turniru RTS-a. Predstavnici Dijaspore, dragi gosti RTS-a, posle takmičenja položili su vence na spomenik preko puta bombardovane zgrade RTS-a u Abardarevoj ulici u znak sećanja na poginulih 16 ranika RTS-a u NATO bombardovanju 1999. godine.

Tim "Ravna gora" iz Dordrehta u Holandiji pobednik je grupe Dijaspora na 14. Memorijalnom turniru RTS-a u malom fudbalu "Igrajmo za 16".

Dan uoči polufinalnih utakmica, četiri ekipe igrale su po turnirskom sistemu u grupi Dijaspora, a najbolje plasiran tim je ekipa iz Dordrehta koja treći put učestvuje na Memorijalu RTS-a u malom fudbalu.

Drugo mesto osvojila je ekipa RTV Republika Srpska iz Banja Luke, treće mesto pripalo je ekipi RTV Slovenija, dok je ekipa RTS-a "Staro zlato" četvrta.

Predstavnici Dijaspore, dragi gosti RTS-a, posle takmičenja u Sali "Sport Eko" položili su vence na spomenik "Zašto" preko puta bombardovane zgrade RTS-a u Abardarevoj ulici u znak sećanja na poginulih 16 ranika RTS-a u NATO bombardovanju 1999. godine.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">