Читај ми!

Pesma i gemišt - navijači Srbije i Hrvatske zajedno pred rukometni derbi u Segedinu

Rukometaši Srbije i Hrvatske večeras od 20:30 u Segedinu igraju utakmicu drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva, a na ulicama i trgovima mađarskog grada navijači dve reprezentacije dobro se zajedno zabavljaju.

Posebno dobra atmosfera je na najvećem gradskom trgu gde su srpski i hrvatski navijači zajedno pevali, ali i nazdravili gemištom i pokazali da veliki rivali mogu navijati zajedno, piše hrvatski portal Indeks.

Navijači Srbije i Hrvatske su se i fotografisali zajedno sa zastavama dve države, a fotografije su ubrzo postale viralne na društvenim mrežama.

Posle uspešnog starta i ubedljive pobede nad selekcijom Ukrajine sa 31:23 u prvom meču grupne faze Evropskog prvenstva rukometaši očekuju Srbije da nastave pobedničku seriju i u duelu sa selekcijom Hrvatske.

Ako reprezentacija Srbije predvođena selektorom Tonijem Đeronom pobedi večeras, sigurno će obezbediti plasman u narednu rundu takmičenja.

Utakmica rukometaša Srbije i Hrvatske u Segedinu počinje u 20.30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво