Читај ми!

Србија у дуелу са Хрватском у другом колу ЕП

Рукометна репрезентација Србије против селекције Хрватске игра другу утакмицу у групи Ц на Европском првенству. Дуел у Сегедину почиње у 20.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и кретање резултата пратите на порталу.

После успешног старта и убедљиве победе над селекцијом Украјине са 31:23 у првом мечу групне фазе Европског првенства наши рукометаши очекују да наставе победничку серију и у дуелу са селекцијом Хрватске у другом колу групе.

На другој страни Хрватска је поражена у првом мечу од Француске са 22:27 и пред њом је приоритет победе уколико жели да сачува шансе за дљи пласман.

Тренутно Србија и Француска су водеће на табели групе Ц са по једном победом , док су Хрватска и Украјина турнир започеле поразом.

Пласман у наредну фазу такмичења обезбедиће две најбоље селекције у групи.

Утакмица рукометаша Србије и Хрватске у Сегедину почиње у 20.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.  

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво