Dimulen dobio treću etapu

U trećoj etapi međunarodne biciklističke trke "Oko Francuske" pobedio je domaći vozač Samuel Dimulen (27), koji je 208 km od Sen-Maloa do Nanta prešao za pet časova, pet minuta i 28 sekundi.

Plasman ostalih takmičara:

2. Vilijam Friškorn (SAD) isto vreme

3. Romen Feli (Francuska) isto vreme

4. Paolo Longo Borgini (Italija) +14 sek

5. Robi Mekiven (Australija) +2:03 min

6. Erik Cabel (Nemačka) isto vreme

7. Oscar Freire (Španija) isto vreme

8. Tor Hushovd (Norveška) isto vreme

9. Robert Ferster (Nemačka) isto vreme

10. Mark Kejvendiš (V.Britanija) isto vreme, itd.

Dvadeset četvorogodišnji Francuz Romen Feli, koji je stigao na cilj etape zajedno sa pobednikom Samuelom Demulenom i više od dva minuta pre nosioca žute majice, Španca Alehandra Valverdea, preuzeo je vođstvo u generalnom plasmanu "Tura", koji se završava 27. jula u Parizu.

Italijan Paolo Londo Borgini, koji je takođe bio u vodećoj grupi četvorice biciklista, sada zaostaje 35 sekundi iza Demulena. Treći je Friskorn sa zaostatkom od 1:42 min, a četvrti Valverde sa 1:45 min slabijim vremenom od novog nosioca žute majice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи