Nova bronzana medalja za Srbiju u Segedinu

Kajakaš Marko Dragosavljević osvojio je bronzanu medalju u disciplini jednosedu na 200 metara na Svetskom kupu koji se održava u Segedinu. Marko je za pobednikom zaostao samo 31 stotinku, a čak sedmorica takmičara kroz cilj su prošli za manje od jedne sekunde.

Marko Dragosavljević je u jednosedu na 200 metara finalnu trku izveslao za 35.11 sekundi, a odmah za njim je kroz cilj prošao i naš drugi predstavnik Marko Novaković i završio na 4. mestu.

Titula je pripala Italijanu Andrei Domeniku Di Libertu (34.80), dok je srebro osvojio Kološ Čizmadija iz Mađarske (34.98).

Marko Dragosavljević, koji je u ovoj disciplini bio dvostruki šampion Evrope 2014. i 2015. godine, bio je zadovoljan posle finalne trke.

„Samim tim što je ovo jedino takmičenje ove godine ne mogu da kažem da sam nezadovoljan. Prezadovoljan sam stvarno. Medalja mi je neki šlag na torti jer nakon ove cele situacije i zbog treninga i zbog svega koliko smo se svi mučili ovo je neka nagrada za sav trud i što sam istrajao u svemu." Rekao Dragosavljević.

Protekle nedelje u Segedinu je održano i takmičenje Olimpijskih nada na kome je naša selekcija kajakaša osvojila dve zlatne i jednu bronzanu medalju.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво