Антонијевић донео ново злато Србији

Млади кајакаш Ђорђе Антонијевић освојио је златну медаљу у једноседу на 200 метара на такмичењу Олимпијских нада које се одржава у Сегедину. Антонијевић је донео другу златну медаљу нашој селекцији на овом такмичењу.

Наш јуниор Ђорђе Антонијевић је повео од самог старта трке и освојио златну медаљу са временом 37.41, са 62 стотинке предности у односу на ривале.

Сребро и бронзу освојили су домаћи такмичари. Други је кроз циљ прошао Акош Орос (38.03), док је иза њега стигао Криштоф Керестеш (38.21).

Наш други такмичар Бранко Лагунџић, који је дан раније освојио прву златну медаљу у трци на 500 метара, завршио је трку на четвртом месту а медаља му је измакла за само тринаест стотинки.

„Не знам шта да кажем. Трка је била веома тешка. Од самог старта сам кренуо јако и нисам знао који сам, али сам дао све од себе до краја. Спремао сам се за ово такмичење неколико пута и коначно ми се остварио циљ за ову годину. Завршавам јуниорску категорију на најбољи могући начин и надам се да ћу овако да наставим и у сениорској категорији.", рекао је Ђорђе после доделе медаља.

Злато Ђорђа Антонијевића, друга је златна медаља за Србију на овогодишњим Олимпијским надама, пошто је јуче Бранко Лагунџић тријумфовао у К1-500.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво