Читај ми!

Svetski mediji oduševljeni finalom Mundijala u Kataru i Mesijem

Svi svetski mediji su ispratili finale Svetskog prvenstva u fudbalu, koje je sinoć završenom trijumfom fudbalske reprezentacije Argentine, uz isticanje njenog kapitena Lionela Mesija.

Argentina je sinoć osvojila treću titulu u istoriji Mundijala, pošto je posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku. Svi mediji u prvi plan ističu kapitena argentinske reprezentacije Mesija, koji je proglašen za najboljeg igrača Mundijala.

Katalonski "Sport" ima naslovnu stranu "Bog postoji", ali je na španskom napisao bog (dios) sa Mesijevom desetkom - "D10S". Meksički "Onse" donosi naslov "Gloria a D10S" - "Slava bogu".

Argentinski "Diario ćako" postavio je na naslovnoj strani fotografiju Mesija i napisao naslov "Svet je pod tvojim nogama".

Francuski "Parizijen" donosi naslov "Ponosni na naše plavce", a "Republik di sentr" je uz fotografiju Kilijana Mbapea stavio "Zvezda je pala".

Na naslovnoj strani britanskog "Sana" se nalazi fotografija Mesija uz tri reči "U ruci boga", ali je u nadnaslovu napisano "Najbolje finale Svetskog prvenstva... od 1966".

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво