Читај ми!

Reprezentativci Srbije stigli u Beograd; Lučić: Svi smo razočarani, nismo spavali

Košarkaši Srbije doputovali su u Beograd posle eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu. Kapiten Srbije Vladimir Lučić rekao je po dolasku u Beograd da je njegovim saigračima teško pao poraz od Italije i da niko nije spavao prethodne noći.

Selektor Srbije Svetislav Pešić nije doputovao sa igračima Srbije, koji su jutros krenuli iz Berlina, pošto će zajedno sa stručnim štabom i funkcionerima Košarkaškog saveza stići večeras u Beograd oko 18 sati.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić rekao je po dolasku u Beograd da je njegovim saigračima teško pao poraz od Italije i da niko nije preterano spavao.

"Mišljenja su ista, Italija je zasluženo slavila. Dobro smo počeli. Pali smo u četvrtoj četvrtini i na kraju izgubili", rekao je Lučić medijima na Aerodromu "Nikola Tesla".

Istakao je da igrači sa selektorom Svetislavom Pešićem još nisu analizirali meč sa Italijom.

"Još je sve sveže. Promašili smo veliki broj otvorenih šuteva u drugom poluvremenu. Oni su posle isključenja selektora Đanmarka Poceka odreagovali kao ekipa. Pokupili su samopouzdanje i zasluženo su pobedili", rekao je Lučić.

"Hemija koju smo imali bila je izvanredna"

Lučić je ponovio da su srpski košarkaši veoma teško podneli poraz od Italijana.

"Nisam imao šta bilo kome da govorim, svi smo razočarani jer smo imali velika očekivanja. U sportu se dešavaju ovakve stvari", naglasio je srpski košarkaš.

Lučić smatra da je Srbija imala dovoljno jake protivnike u grupi D, gde je upisala pobede protiv Izraela, Holandije, Češke, Poljske i Finske.

"Ekipe koje su bile s nama u grupi i rezultati u osmini finala pokazuju da su kvalitetnije nego što su pokazale protiv nas. Imali smo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo dva teška meča sa Grčkom i Turskom. Nisu nam nedostajale teške utakmice", rekao je Lučić.

Košarkaš Bajerna je naglasio da žali što selekcija Srbije nije stigla do same završnice u Berlinu.

"Odnos koji smo izgradili kao ekipa, hemija koju smo imali bila je izvanredna. Dosta smo pričali sinoć. Mi smo ekipa samo koja se može poželeti za druženje. Iz tog razloga nam poraz još teže pada", naveo je Lučić.

Srbija je sinoć u Berlinu poražena od Italije sa 94:86 u meču osmine finala Evropskog prvenstva.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи