Čitaj mi!

Gece: Mesi je genije!

Mario Gece je junak finala Svetskog prvenstva, ali i on ima idola. Zanimljivo, to je upravo igrač koga je pobedio u utakmici odigranoj na Marakani. Fudbaler Bajerna je nakon finala još jednom izrazio divljenje koje oseća prema kapitenu Argentine.

Rečenica kojom je selektor Jogi Lev ispratio Marija Gecea na teren u finalu Svetskog prvenstva vrlo verovatno će postati deo fudbalskog folklora. „Pokaži svetu da si bolji od Mesija i odluči Svetsko prvenstvo", rekao je Lev mladom fudbaleru minhenskog Bajerna.

Treneri imaju različite metode motivisanja i „paljenja" igrača, a ova je, svakako, bila uspešna. Gece je veliki poštovalac Lionela Mesija i načine igre koji on na neki način personifikuje.

Po sopstvenom priznanju, u Minhen je prešao samo zbog prilike da radi sa Pepom Gvardiolom.

Zbog toga i ne čudi što se nakon finala Gece pridružio svojim saigračima iz nacionalne selekcije u izražavanju poštovanja prema kapitenu Argentine.

Pre nego što je napustio Brazil, Gece je na Instagram postavio fotografiju nastalu neposredno nakon finala na Marakani. Na slici poziraju Gece sa medaljom i dresom sa četiri zvezdice i Lionel Mesi. Opis slike je vrlo kratak, ali i vrlo jasan:

„Genije".

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 15. jul 2014, 16:50) - anonymous [neregistrovani]

Mesi

I jeste genije!!!!Idemo Mesi!!!!!!!!