Читај ми!

Две победе Новог Београда за полуфинале Меморијала Влахо Орлић

Први дан такмичења на Меморијалном турниру Влахо Бато Орлић, који се игра на базену Спортског центра "11. април" протекао је без изненађења, а ватерполисти Новог Београда забележили су две убедљиве победе и оверили прво место у А групи и пласман у полуфинале.

Актуелни регионални и српски шампион прво је савладао Партизан са 12:5, уз одличну партију Ангелоса Влахопулоса, који је са четири гола био најефикаснији актер меча, док су у другој утакмици Новобеограђани били још убедљивији победивши француски Ноиси 21:6, а одличне партије пружили су Страхиња Рашовић, Ђорђе Вучинић и Ника Шушиасавили са по три гола.

У Б групи, Солнок је оправдао улогу фаворита у дуелу са Новобеоградским Вуковима и славио са 20:7, уз чак шест голова Пастора.

У другом колу виђено је много узбуђења у дуелу између Ференцвароша и Солнока. Мађарски дерби припао је Ференцварошу резултатом 11:10 и то после преокрета.

Солнок је водио са 5:1, али је Ференцварош успео да направи преокрет.

У суботу су на програму мечеви трећег кола, као и полуфинални дуели, док је финале заказано за недељу у подне. Улаз на све мечеве је бесплатан.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво