Читај ми!

Ватерполо класик у Стразбуру, Србија против Црне Горе (РТС1 18.00)

Ватерполо репрезентација Србије игра против Црне Горе у првом колу Завршног турнира Светске лиге у Стразбуру. Меч почиње у 18 сати, директан пренос је на нашем Првом програму, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Први ривал на турниру је Црна Гора али сви играчи истичу квалитет групе уз констатацију да оно право следи од четвртфинала.

"Идемо увек на максимум, мада је састав другачији. Шпанија је стари ривал, светски првак. Аустралија је у Сегедину била тежак противник а Црна Гора је баш ватерполо земља. Најважније ће бити четвртфинале. Добро је да су старији добили мало одмора. Ми млађи ћемо да покажемо колико можемо да одговоримо захтевима тренера", рекао је Марко Радуловић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Србија је у А групи са Црном Гором, Шпанијом и Аустралијом, док ће се у Б групи такмичити Италија, Канада, САД и Француска.

"Светска лига је тест да видимо колико можемо под стресом, умором и притиском. Улазимо у сваку утакмицу из све снаге. Нема слабог ривала. На крају биће ово вид доказивања за млађу екипу и као припрема за Европско првенство у Сплиту", рекао је Немања Вицо.

Меч почиње у 18 сати, директан пренос је на нашем Првом програму, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво