Читај ми!

“Делфини“ против Црне Горе у борби за пето место

Ватерполо репрезентација Србије игра против Црне Горе дуел за пласман од петог до осмог места на Светском првенству у Мађарској. Сусрет почиње у 14.30. Пренос је на нашем Другом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

После пораза од Хрватске у четвртфиналу (14:12), наша селекција игра меч за пласман од петог до осмог места против старих знанаца. Ривал је Црна Гора. Колико је на једне и друге утицао пораз у борби за полуфинале остаје да се види. Обе селекције су се надала проласку у полуфинале.

Наравно, да су обе селекције славиле у четвртфиналним дуелима, поново бисмо гледали исти меч. Ипак, не баш исти, улог би био већи. Овако дуел, пре свега, доноси међусобни престиж и наставак борбе за пето место на Светском првенству.

У табору наше селекције истичу да су спремни за овај дуел и да је циљ победа. Респектују ривала, ког одлично познају, али кажу да се ослањају само на своју игру.

Сусрет у Будимпешти почиње у 14.30. Пренос је на нашем Другом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

Распоред данашњих мечева на Светском првенству:

Полуфинале:
16.00
Италија - Грчка
19.30 Шпанија - Хрватска

Пласман 5-8. места:
14.30
Србија - Црна Гора (РТС2)
21.00 Мађарска - САД  

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво