Читај ми!

Савић саопштио списак, ватерполисти почели припреме

Селектор ватерполо репрезентације Србије саопштио је шири списак од 26 играча на које рачуна за Олимпијске игре у Токију. “Делфини“ су почели први део припрема у Крагујевцу, а у наставку, од 14. јуна, у Београду ће им се придружити још петорица репрезентативаца који су учествовали на финалном турниру Лиге шампиона.

Ватерполисти Србије почели су у Крагујевцу припреме за одбрану титуле олимпијских шампиона из Рио де Жанеира, а селектор Дејан Савић саопштио је шири списак играча на које рачуна за најважније спортско такмичење које почиње 23. јула.

На списку су: Бранислав Митровић, Радослав Филиповић, Владимир Мишовић, Сава Ранђеловић, Стефан Митровић, Виктор Рашовић, Петар Велкић, Немања Вицо, Гаврил Суботић, Вук Милојевић, Марко Радовић, Ђорђе Вучинић, Филип Филиповић, Радомир Драшовић, Душко Пијетловић, Никола Дедовић, Гојко Пијетловић, Милош Ћук, Димитрије Ристичевић, Василије Мартиновић, Страхиња Рашовић, Лазар Добожанов, Никола Лукић, Лука Пљеванчић, Марко Радуловић и Стефан Бранковић.

По повратку у Београд, 14. јуна прикључиће им се Андрија Прлаиновић, Милан Алексић, Ђорђе Лазић, Душан Мандић и Никола Јакшић.

Селектор ватерполиста је истакао да почиње завршна фаза припрема које су знатно раније почеле у мањем обиму.

"Почели смо још средином маја и полако су нам се, по утврђеном плану и договору, прикључивали играчи који су после завршених националних првенстава имали неколико дана одмора. Имамо на располагању већи број играча, желимо да и млађи, талентовани играчи поново осете нашу атмосферу и да у раду са старијим, искуснијим играчима напредују", рекао је Савић, а пренео Ватерполо савез Србије.

После Крагујевца, вареполисти настављају припреме у Београду од 14. до 19. јуна, заједно са америчком селекцијом.

„После два дана одлазимо на припреме у Крањ, које ће трајати до 2. јула. Следи турнир у Београду где ће поред две српске селекције играти Шпанија и Француска, а за 15. јул предвиђен је одлазак олимпијског тима у Кашивазаки", закључио је Дејан Савић.  

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво